[Žinios trumpai] Kremliaus kurmis: skelbiama sensacija, kas iš tikro Vakarams išduoda visas Kremliaus paslaptis (video)  ()

Sergejus Žirnovas mano, kad Kremliuje tikrai yra „kurmis“, kaip dažnai tvirtina amerikiečiai, kuris iš bunkerio nutekina svarbią informaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visa tai tikrai atrodo kaip tiesa, sako Rusijos opozicionierius, buvęs KGB karininkas Sergejus Žirnovas. Taip ekspertas kalbėjo interviu su Nataša Vlaščenka metu.

„Jei nenuilstantis D. Medvedevas siunčia savo įrašus „Telegram" kanalui, gali būti, kad išmanusis telefonas, iš kurio jis tai daro, yra nulaužtas ir pasiekiamas. Apskritai Rusijoje sakoma, kad geriau nenaudoti vakarietiškų ir kiniškų telefonų, nes specialiosios šių šalių tarnybos gali nesunkiai patekti į šiuos telefonus, kompiuterius ir pan.", – sakė S. Žirnovas.

S.  Žirnovas taip pat pabrėžė, kad Rusijoje, žinoma, yra saugumo reikalavimų, bet niekas jų nesilaiko. Rusai ima vakarietiškus ir kiniškus lustus ir įdeda į rusiškus kompiuterius vien dėl to, kad jų negamina savo šalyje ir tai daryti yra tiesiog priversti. „Neatmetu varianto, kad jie tiesiog nuskaitomi", – savo mintį pakartojo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(5)
(73)

Komentarai ()