[Žinios trumpai] „Prasidėjo tikras pragaras, „Wagner“ išguldyti beveik visi“: Ukrainos karys skelbia, koks košmaras vyksta prie Bachmuto  ()

Bachmutas išlieka viena karščiausių vietų Donbase.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bachmutas, dėl kurio kovojama nuo 2022 metų rugpjūčio, išlieka viena karščiausių vietų Donbase. Ir jei pačioje pradžioje „vagneriečiai“ buvo metami į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas, tai dabar Ukrainos gynėjus šturmuoja Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų kariai.

Okupantai bando kontroliuoti greitkelį, vedantį į Kostiantynivką, kad nutrauktų tiekimą nuo Bachmuto gynėjų. Apie tai ir dar daugiau interviu „UNIAN“ kalbėjo Nacionalinės gvardijos kovotojas iš „Svobodos“ bataliono Volodymyras Nazarenko.

Pasak jo, miestas – tikras pragaras, priešas kasdien atakuoja Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas. Pastaruoju metu fronto linijoje „vagneriečius“ pakeitė rusų desantininkai.

 

Nazarenkos teigimu, priešas patiria didelių nuostolių, o miesto šturmuose dalyvavę „vagneriečiai“ beveik visiškai likviduoti. Rusų desantininkai patyrė pirmuosius nuostolius ne tik dėl gyvos jėgos, bet ir šarvuočių.

Okupantai kasdien šturmuoja ne tik patį Bachmutą, bet ir Avdiivką bei Vuhledarą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(106)
(3)
(103)

Komentarai ()

Susijusios žymos: