„Nuostoliai didžiuliai“ – Girkinas paskelbė informaciją iš slaptų šaltinių armijoje, kas įvyko Ukrainoje  (1)

Didelio masto Rusijos kariuomenės puolimas trimis kryptimis susiduria su rimtomis problemomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Marinkoje rusai buvo visiškai sustabdyti, prie Vuhledaro ir Avdijivkos proveržio nebuvo, priešingai, dabar ten rusų kariuomenė yra nepalankiose pozicijose ir patyrė didelių nuostolių.

Buvęs Rusijos specialiųjų tarnybų karininkas Igoris Strelkovas-Girkinas tai sakė remdamasis savo šaltiniais Rusijos armijoje, pažymėdamas nesėkmę keliose srityse. Rusija patiria didelių nuostolių ir sviedinių trūkumą.

„Šiuo metu puolimas Marinkoje sustabdytas. Nepaisant visų garsių pareiškimų, kad „beveik“, iki sausio pabaigos kaimo visiškai išlaisvinti nepavyko“, – rašo jis.

Rusijos kariuomenės puolimas į pietus nuo Avdijivkos taip pat neatnešė sėkmės Rusijos Federacijos ginkluotosioms pajėgoms: įsibrovėliai įstrigo dėl didelių nuostolių pėstininkų puolimo padaliniuose ir sviedinių trūkumo. Jie turi mažai karių ir yra prastai apmokyti.

Vuhedare Rusijos Federacijai susiklostė sunki padėtis – teiginys apie proveržį mieste pasirodė esąs Rusijos propagandos melas. Įsibrovėliai buvo sustabdyti miesto pakraštyje, o dabar gyvenvietės pakraštyje esančiuose laukuose šaudo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija.

 

„Dabar jį šturmuoti bandantys kariai atsidūrė itin nepalankioje padėtyje, palyginti su besiginančiais Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniais“, – pabrėžė jis.

Apibendrindamas Girkinas pažymėjo, kad pasikėsinimas atakuoti Ukrainos pozicijas padarė didelių nuostolių ir neatnešė laukiamo rezultato.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(129)
(6)
(123)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: