[Žinios trumpai] „Z-kanalai“ skelbia apie košmarą: prie Vuhledaro tokios rusų skerdynės, kad kariuomenės vadai nori smogti su branduoliniu ginklu  ()

Rusijos karo propagandistai skambina pavojaus varpais dėl padėties netoli Vuhledaro.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai skambina pavojaus varpais dėl padėties netoli Vuhledaro, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau kelias dienas daužo Rusijos ginkluotųjų pajėgų dalinius gyvenvietės apylinkėse.

Rusijos „karo korespondentas“ Aleksejus Sukonkinas savo „Telegram“ kanale praneša, kad rusai patiria didelių nuostolių, kurie ir toliau auga.

Negana to, bandymas atakuoti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas, virsta ne sėkmingu puolimu, o nauja Pavlivka, kai lapkričio pradžioje rusai buvo sumušti ta pačia fronto kryptimi bandydami užimti gyvenvietę netoli Vuhledaro. Tada per kelias dienas žuvo daugiau nei 2000 rusų karių.

„Trumpai tariant,  Vuhledaras virsta nauja Pavlivka. Vyksta įnirtinga kova“, – rašo jis.

Anot jo, Vuhledaro šturmas Rusijos kariuomenei kainuoja brangiai. Be to, rusų žūsta tiek daug, kad vadai pripažįsta savo bejėgiškumą, užsimindami apie branduolinius ginklus.

 

„Pastaruoju metu buvo per daug pranešimų apie mano pažįstamų žmonių mirtis... Nuostoliai, netektys, nuostoliai... Pareigūnai teisėtai domisi: kur yra branduolinis ginklas? Kam, po velnių, jie jį sukūrė?“, -  jis rašo.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(136)
(23)
(113)

Komentarai ()

Susijusios žymos: