„Stop!“ Ždanovas skelbia karštą žinią apie Ukrainos puolimą (Video)  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas tiems, kurie tiki greita pergale, paaiškino, kad kol kas kalbame apie gynybą, o vėliau bus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O. Ždanovas „išblaivino" ukrainiečius, kurie tikėjosi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo atsiradus tankams: „Žmonės, sustokite!" Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas sureagavo į vieno komentatoriaus pastabą, kuris pasipiktino tuo, kad Ukraina tankus gali gauti tik vasarą, o lėktuvus – žiemą.

Olegas Ždanovas sakė, kad Rusijos Federacija ir toliau kaups pajėgas ir priemones, bandydama dar labiau daryti spaudimą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijoms, nes karas gali užsitęsti iki vasaros, o tai reiškia, kad tankai bus pristatyti laiku.

„Iki rugpjūčio mums prireiks tankų, na, iki gruodžio, aviacijos – išvis niekam tikrai neprireiks, bet tankų prireiks ir vasarą, ir rudenį, ir šių metų žiemą, jei dėsime visas pastangas ir pasieksime pozityvų rezultatą įveikdami Rusijos karius pavasario gynybos operacijoje, kuriai dabar ruošiamės", – užtikrintai tvirtino karo ekspertas.

Po to Olegas Ždanovas emocingai atsigręžė į ukrainiečius: „Beje, darome klaidą, aš visada apie tai kalbu, kad padėčiau nusiimti rožinius akinius ir šydą nuo akių, nes visi jau ruošiasi, skaičiuoja tankus, amuniciją ir sako: „Štai, kontrpuolimas, rytoj žengiame į priekį, tik tankai atvažiuoja".

 

„Ne, žmonės, sustokite, kaip sakė vienas iš mūsų buvusių politikų. Stop! Mes turėsime atlikti gynybinę operaciją, o visa ta įranga ir ginklai visų pirma skirta gynybinei operacijai, nuo jos sėkmės priklausys kada mes atakuosime".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(0)
(93)

Komentarai ()

Susijusios žymos: