Z-korespondentai šokiruoti, ką Ukraina daro prie Vuhledaro: šalies gynėjai raketomis ir minomis šluoja okupantus, rusų nuostoliai beprotiški  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos įnirtingomis atakomis malšina okupantų norą pasiekti Vuhledarą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai praneša apie sunkią okupantų padėtį netoli Vuhledaro, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos miesto apylinkėse mala rusų pėstininkus. Z-kanalai rašo, kad Ukrainos pajėgos pirmą kartą panaudojo viso didelį plotą dengiančio apšaudymo taktiką.

Apie tai savo „Telegram“ kanale pranešė Rusijos „karo korespondentas“ Aleksejus Sukonkinas, pastebėjęs, kad prie Vuhledaro smarkiai išaugo Rusijos kariuomenės nuostoliai.

Sukonkinas pabrėžia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos tiesiog bombarduoja rusų pozicijas ir jų puolimo maršrutus „nerealiais kiekiais“ minų ir raketų. Jis išreiškė nuostabą, kad Ukrainos kariuomenė pirmą kartą tokia apimtimi naudoja tokią veiksmingą taktiką, kad sutrukdytų Rusijos puolimui.

 

Rusijos propaganda jau ne kartą sakė, kad Vuhledaras jau praktiškai yra užimtas. Bet miestą iki šiol kontroliuoja Ukrainos gynėjai. Tiesa, jis jau beveik visiškai sunaikintas.

(153)
(6)
(147)

Komentarai ()

Susijusios žymos: