Skelbiama daugiau neįtikėtinos informacijos, kaip buvo išprievartauta Rusijos žurnalistė: Kadyrovo sūnėnas ir jo sargybiniai šaukė „Putinas yra niekas“  ()

Okupuotame Melitopolyje „Achmat“ bataliono vado pavaduotojas Chasanas Ibragimovas ir jo sargybiniai sumušė operatorių ir išprievartavo NTV kanalo propagandistę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-31 Skelbiama daugiau neįtikėtinos informacijos, kaip buvo išprievartauta Rusijos žurnalistė: Kadyrovo sūnėnas ir jo sargybiniai šaukė „Putinas yra niekas“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nusikaltimas įvykdytas prieš dvi savaites, tačiau informacija apie jį po truputį pradėjo sklisti tik dabar. Vairuotojas-operatorius ir propagandistė iš NTV kanalo atvyko į užgrobtą Zaporižės srities dalį nufilmuoti dar vienos istorijos apie kovas šiame fronto sektoriuje. Vieną vakarą jie nusprendė praleisti vietiniame restorane, kur juos užpuolė bataliono „Achmat“ kovotojai. Operatorius buvo sumuštas, o propagandistė - išprievartauta

Dabar aiškėja, kad atakoje dalyvavo Kadyrovo sūnėnas, „Achmat“ bataliono vado pavaduotojas Chasanas Ibragimovas ir jo sargybiniai. Šią bylą bandoma nutildyti aukščiausiu lygiu. Maždaug prieš mėnesį Ibragimovas jau buvo sulaikytas aneksuotame Kryme dėl panašios bylos, kurios nepavyko nuslėpti, mat išpuolį užfiksavo stebėjimo kameros.

Kaip rašo „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“, remdamasis Melitopolio visuomene, aštuoni kadyroviečiai ir Čečėnijos vado sūnėnas dalyvavo šiame šiurpiame nusikaltime.

 

Auka grasino, kad skųsis Putinui, tačiau tik sukėlė prievartautojų pajuoką, nes jie jaučiasi nebaudžiami.

(178)
(4)
(174)

Komentarai ()

Susijusios žymos: