[Žinios trumpai] Situacija košmariška: „mobikus“ užpuolė utėlės ir niežai – žmonos ir motinos kreipiasi į Putiną (Video)  ()

Rusijos mobilizuotųjų artimieji kreipėsi į Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos mobilizuotųjų artimieji kreipėsi į Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną ir pasiskundė, kad įsibrovėliai nebuvo pakankamai gerai paruošti, bet vis vien išsiųsti į priešakines pozicijas.

Mobilizuotieji neturi galimybės laikytis asmens higienos, turi utėlių ir niežų, „NEWS.VL“ „Telegram“ kanale pasirodžiusioje vaizdo žinutėje, skelbia jų motinos ir žmonos.

„Gerbiamas vyriausiasis vade, Vladimirai Vladimirovičiau Putinai, į jūs kreipiasi mobilizuotų 394 ir 143 pulkų iš Primorskio krašto žmonos ir motinos. Kreipiamės į jus, nes vietiniai mūsų negirdi“, – rašoma mobilizuotųjų artimųjų kreipimesi.

Jos sakė, kad mobilizuotieji, negavę reikiamų mokymų į fronto liniją atvyko spalio pradžioje.

„Šiuo metu, būdami priešakinėje fronto linijoje, jie neturi laiko poilsiui ir galimybės laikytis asmens higienos, todėl atsirado utėlių, išplito niežai. Neteikiama tinkama medicininė pagalba, dėl ko paūmėjo lėtinės ligos“, – skundėsi jos.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(0)
(53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: