Solovjovo parodija susprogdino „YouTube“: per dieną sulaukė daugiau nei 600 000 peržiūrų ir tūkstančių komentarų (Video)  ()

„Kol jūsų vaikai slapstosi nuo mobilizacijos, mano sūnus jau trejus metus lakuotais batais žygiuoja Londono podiumais.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-20 Solovjovo parodija susprogdino „YouTube“: per dieną sulaukė daugiau nei 600 000 peržiūrų ir tūkstančių komentarų (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas Ukrainos humoristas Jurijus Velikij sukūrė odiozinio Kremliaus propagandisto Vladimiro Solovjovo parodiją. Vaizdo įrašas, paskelbtas „YouTube“ kanale, per dieną sulaukė daugiau nei 600 000 peržiūrų ir tūkstančių komentarų.

Velikij savo naujoje parodijoje parodė istoriją apie Solovjovo sūnų, kuris, užuot dalyvavęs „specialioje operacijoje“, dirba modeliu Londone. Tuo tarpu jo tėvas ragina įvykdyti branduolinius smūgius JK ir agituoja rusus, kaip patrankų mėsą, vykti į frontą Ukrainoje. Parodistas pasijuokė iš Solovjovo pasiteisinimų dėl sūnaus. Jis pateikė savo versiją apie propagandistą monologe:

„Taip, mano sūnus… ilgą laiką buvo specialiojo modelio operacijos zonoje! Kol jūsų vaikai slapstosi nuo mobilizacijos, mano sūnus jau trejus metus lakuotais batais žygiuoja Londono podiumais. Taip, jis pasitraukdamas iš šios šalies padarė daugiau šios šalies labui nei bet kuris iš jūsų! Ar manote, kad jis išvyko į šiuos pūvančius Vakarus, nes jam tai labai patinka? Jūs klystate. Jis ten išvyko kaip tikras patriotas. Taip, jis dirba ten šnipu Motinos Rusijos labui. Taip, žinote, kaip sunku atsidurti priešo užnugaryje, ypač jei priešas tuo metu taikosi įlįsti į jūsų užnugarį?!“ – vaizdo įraše sako „Solovjovas“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(419)
(5)
(414)

Komentarai ()