Estijos kompanija karybą kelia į naują lygį – pristatė futuristinį monstrinį robotą, ginkluotą dronais (Video)  ()

Dronai-kamikadzės gali veikti būriais, kad pultų priešo taikinius kaip grupė.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-22 Estijos kompanija karybą kelia į naują lygį – pristatė futuristinį monstrinį robotą, ginkluotą dronais (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kasmetinėje ginklų parodoje IDEX 2023, vykstančioje JAE, Europos kompanija MILREM pristatė savo X tipo robotą su instaliacijomis, skirtomis dronams-kamikadzėms. Tai praneša „Army Recognition“.

Abu Dabyje MILREM parodė savo nepilotuojamą robotą, iš kurio galima paleisti gamintojo „Haicon“ dronus „Hunter 2-S“. „Type-X“ robotas skirtas mechanizuotiems vienetams, galintiems atlikti kovines užduotis mūšio lauke.

Apie „Type-X“ nuo 6:09 minutės:

„Type-X“ yra įrengta „Vegvisir Mixed Reality“ 360 laipsnių virtuali situacijos suvokimo sistema. Kovinis robotas gali pataikyti į taikinius bet kokiu oru ir sąlygomis. Taip pat mašina gali būti komplektuojama su daugybe ginklų, įskaitant „Cockerill“ II kartos kovinį modulį. Jame sumontuotas 25 arba 30 mm „Bushmaster“ arba „Nexter M811“ pabūklas.

 

„Hunter 2-S“ dronas-kamikadzė yra UAV, kurį galima naudoti grupėmis. Jame taip pat įdiegta dirbtinio intelekto technologija, leidžianti keistis informacija su kitais dronais. „Hunter 2-S“ grupėje jie gali koordinuoti savo veiksmus, kad efektyviai nuslopintų priešą. Jo maksimalus greitis yra 80 km/val., o skrydžio laikas siekia 30 minučių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(0)
(15)

Komentarai ()