Dar neregėta „Windows 11“ naujovė: vartotojai nustebę, ką pamatė darbalaukyje  ()

„Microsoft“ gali pristatyti keistą funkciją, apie kurią pirmą kartą prabilo praėjusiais metais. Po 2023 m. sausio mėn. „Windows“ atnaujinimo kai kurie „Windows 11“ naudotojai pranešė, kad jų darbalaukyje pasirodė vandens ženklas, įspėjantis apie netenkinamus minimalius sistemos reikalavimus. Kai kurie naudotojai praneša, kad „Microsoft“ siūlo grįžti prie „Windows 10“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Griežti „Windows 11“ sistemos reikalavimai sulaukė kritikos dėl to, kad oficialiai nepalaikomi senesni procesoriai nei „Intel 8th Gen“ („Coffee Lake“), „AMD Zen+“ arba „Zen 2“. Pagrindinė priežastis – „Microsoft“ nori užtikrinti, kad kiekviena „Windows 11“ sistema turėtų TPM 2.0 apsaugą.

Tačiau bendrovė iki šiol netrukdė naudotojams įdiegti naujausios operacinės sistemos į kompiuterius turinčius net senus 6 kartos „Intel“ procesorius. Dar praėjusį pavasarį buvo pranešimų, kad atsiras vandens ženklas, įspėjantis tuos, kurie naudoja „Windows 11“ kompiuteriuose, kurių specifikacijos yra žemesnės nei oficialios, ir, atrodo, šie įspėjimai jau pasiekė pirmuosius naudotojus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(6)
(16)
(-10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: