Rusai turi rimtų problemų: NATO ekspertas parodė, ką išdarinėja ukrainiečių tankas (Video)  (1)

NATO ekspertas Thomas Tyneris atkreipia dėmesį, kad okupantai gali turėti rimtų problemų su prieštankinių raketų sistemomis fronto linijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenei prie Bachmuto trūksta ne tik artilerijos sviedinių, bet ir prieštankinių raketų sistemų. Tai leidžia Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms persikelti į fronto liniją ir savo stambaus kalibro tankų patrankomis veikti Rusijos kariškių pozicijas, apšaudant jas praktiškai iš arti.

Karo analitikas, NATO sausumos pajėgų, artilerijos ir raketinių sistemų ekspertas Thomas Tyneris savo „Twitter“ paskyroje paskelbė retą vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tankas fronto linijoje. Paskelbtame įraše Ukrainos tankas netrukdomas šaudo į Rusijos ginkluotųjų pajėgų pozicijas praktiškai iš arti, nesulaukdamas jokio rusų pėstininkų pasipriešinimo.

Tyneris pažymi, kad, tikėtina, okupantai turi rimtų problemų dėl fronto linijoje esančių ATGM (prieštankinių raketų). „Ukrainiečių tankas iš arti šaudo į Rusijos karius netoli Bachmuto. Atrodo, kad rusų pėstininkai eina į mūšį be jokių prieštankinių ginklų“, - pažymi ekspertas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(139)
(0)
(138)

Komentarai (1)