„Rusai bus suimti ir nuginkluoti“. Ždanovas skelbia, kada Ukraina pradės karinę operaciją Moldovoje (video)  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas įvardijo sąlygą, kuriai esant Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali gauti įsakymą padėti Moldovai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas atsakė į klausimą, kokia tikimybė, kad Ukraina apgins Moldovą nuo Rusijos agresijos. Olegas Ždanovas ne tik neatmeta tokios galimybės, bet ir įvardija vienintelę sąlygą, kuriai esant tai bus įmanoma.

Olego Ždanovo nuomonę apie Ukrainos karių patekimo į Moldovos teritoriją tikimybę galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas paskelbė oficialų Ukrainos karių įvedimo į Moldovą būdą: „Moldova turėtų oficialiai kreiptis į Ukrainą dėl pagalbos demilitarizuojant dalį savo teritorijos, esančios kitoje Dniestro upės pusėje. Tada, taip, Ukraina gali įžengti, nuginkluoti tuos žmones, padėti Moldovos specialiosioms tarnyboms ir jėgos struktūroms šią zoną demilitarizuoti“.

Olegas Ždanovas taip pat pasidalijo informacija apie Rusijos Federacijos karinį sandėlį Padnestrėje: „Įvairiais skaičiavimais, šiame sandėlyje yra nuo 19 iki 22 tūkst. tonų amunicijos (imame vidurkį - 20 tūkst. tonų).

 

Sako, tai didžiausias Europoje, ten yra šaudmenų nuo pistoletų šovinių iki aviacinių bombų. Tai buvusios 140 armijos sandėlis. Apytiksliais skaičiavimais - ten galėtų būti nuo 380 iki 400 tūkstančių artilerijos sviedinių“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(5)
(48)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()