„Ukrainos sostine taps Doneckas“. Putinas planuoja grandiozinę apgavystę rusams  ()

Kremlius artimiausiu metu gali bandyti sukurti Sovietų Sąjungos analogą, mano Kirilas Sazonovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vietoj tikros pergalės prieš Ukrainą, Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas Rusijos žmonėms pateiks netikrą pergalę. Galimas SSRS analogo atgimimas.

Tokią nuomonę savo tinklaraštyje „TikTok“ išsakė politologas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas Kirilas Sazonovas.

„Rusija užsiima pergalės „piešimu“. Jie neužėmė Kyjivo per 3 dienas, neužėmė Ukrainos per 7 dienas, neužėmė Charkovo ir Odesos, kuriuos vadino „Rusijos miestais“, taip pat laikinai užėmė Chersono, bet buvo priversti iš ten bėgti, kad nebūtų rimtai sumušti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų. Iš Charkovo jie taip pat buvo išvaryti, o baigti karą pralaimėjimu jie negali sau leisti… Koks tada jis „karvedys“ ir „žemių vienytojas“? Reikia pergalės, todėl naivių rusų laukia didelė apgavystė“, – sako Sazonovas.

Jis užsiminė, kad Kremlius ne tik paskelbs „pergalę“, bet ir okupuotas teritorijas pavadins „tikrąja Ukraina“, kurią padarys savo atgimstančios SSRS dalimi.

„Įgyvendindamas šią ideologiją, okupuotos Zaporožės srities dalies gauleiteris Balickis jau paskelbė naująja „regiono“ sostine Melitopolį… Tas pats bus padaryta ir su Chersono sritimi. Bus patikslintos regionų ribos ir, pavyzdžiui, Doneckas bus paskelbtas Ukrainos „sostine“. Norėtų Charkovo, bet žmonės Charkove už tokius pageidavimus smarkiai mušasi. Taigi šią “Ukrainą„ su Donecku kaip sostine jie prijungs prie savo „SSRS“ ar dar ko nors. Solovjovas ir Simonian visiems paaiškins, kaip “Putinas visus pergudravo“, – sakė Sazonovas.

 

Jo nuomone, Rusijos valdžia bandys sudaryti paliaubas su Kijevu.

„Tik Kijevas turi savo požiūrį į šį scenarijų, o Ukrainos ginkluotąsias pajėgas – kaip argumentą, todėl „didysis strategas“… turėtų perkelti sostinę į Sibirą, kad ji nekeltų pavojaus, nors Kinija ir jos bičiuliai yra netoli. Lieka tik bunkeris Šiaurės ašigalyje… Galima ir taip visus pergudrauti“, – teigė politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(13)
(33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: