„Ateinančios katastrofos mastas jau aiškus“. Z-karininkas skelbia apie viską šluojantį Ukrainos tankų proveržį  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tankų proveržį Rusijos okupacinei kariuomenei bus itin sunku sustabdyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenės kontrpuolimo išvakarėse Rusijos ginkluotosios pajėgos atsidūrė kritiškai sunkioje padėtyje, nes trūksta ne tik ginklų, bet ir įprastinių kasimo kastuvų. Vienas žymiausių Rusijos kariuomenės karininkų Andrejus Morozovas, šaukinys „Murz“, rašo, kad artėjančios katastrofos mastas jau maždaug aiškus ir patyrusiems specialistams.

Savo „Telegram“ kanale jis pažymėjo, kad Rusijos kariuomenė stengiasi pastatyti gynybinius įtvirtinimus prieš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą, tačiau Rusijos kariuomenės sandėliuose neliko net mažų kastuvų. Labai tikėtina, kad jie buvo pavogti ir parduoti prieš karą, nes niekas Rusijos Federacijoje nesiruošė ilgam karui. Morozovas tiesiai rašo, kad ukrainiečių artilerija gali tiesiog nunešti rusų pozicijas, todėl okupantai stengiasi kuo giliau po žeme įsirengti naujas tranšėjas.

Tačiau ir tai vargu ar jiems padės, nes Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tankų proveržį Rusijos okupacinei kariuomenei bus itin sunku sustabdyti – rusams trūksta ne tik kastuvų, bet ir prieštankinių raketų bei naujų tankų pabūklų, kuriais rusai pakeitė artilerijos deficitą. Dabar, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo išvakarėse, rusai turi abejotinų galimybių sustabdyti Ukrainos kariuomenės šarvuočių proveržį, kai bus pralaužti pirmojo lygio minų laukai.

 

Apskritai artėjančios katastrofos mastas patyrusiems žmonėms jau maždaug aiškus“, - rašo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(113)
(4)
(109)

Komentarai ()

Susijusios žymos: