[ŽT] „Kas čia b@#$ per karas?!“ Rusai šokiruoti - vienas Ukrainos tankas sudaužė visą poziciją  ()

Dar vienas sėkmingas Ukrainos puolimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai prarado kontrolę kitoje Donbaso pozicijoje. Šį kartą, pasak Z-propagandistų, Ukrainos ginkluotosios pajėgos išstūmė priešą Nikolskės rajone, Donecko srityje.

Remiantis „Telegram“ kanalo „Vesty voina“ versija, įsibrovėlių grupė iš Nikolskės patvirtino sėkmingą ginkluotųjų pajėgų puolimą: „Šiandien pozicija buvo sunaikinta iš tanko, vaikinai „užmigo“, vienas - „du šimtai“ (žuvęs), „Atsitraukė 150 metrų atgal, užleido vieną poziciją“, „Du šimtąjį ištraukėm ant skuduro, tempėm žeme“.

Karo šalininkai ima suprasti, kad Rusijos kariuomenė dėl karinės vadovybės vagysčių ir karių trumparegiškumo gali pretenduoti į Darvino apdovanojimą anksčiau laiko. Nepaisant to, Z-patriotai nepatenkinti tuo, kas vyksta fronte: Kas čia b@#$ per karas?! Vienas tankas sudaužė visą poziciją! Ar mūsiškiai turi šautuvus? Vienas trims? Kur oro pajėgos? Kur yra artilerija? Kur yra mūsų tankai... antroji pasaulio armija, vadovaujama fanerinio, išskrido iš dešimtuko“, „Kur čia, kur ten. Svarbiausia, kad visi puikiai supranta, kur. Visa tai išliko amžiams netoli Kyjivo per sėkmingą žiemos-pavasario puolimą 2022 m., tada dingo netoli Severodonecko – Lysyčansko tų pačių metų vasarą ir dabar pagaliau baigėsi prie Bachmuto“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(94)
(2)
(92)

Komentarai ()

Susijusios žymos: