„Putinas Rusijoje greičiausiai nebevadovauja.“ Skelbiama visiškai netikėta žinia  (1)

Piontkovskis atskleidžia, kas šiuo metu vadovauja Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos publicistas ir opozicijos politikas Andrejus Piontkovskis „24 kanalui“ sako, kad ne veltui „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas jau metus metosi kaltinimaiss aukščiausių Rusijos kariuomenės vadovų adresu, taip pat vadina juos paskutiniais žodžiais.

A. Piontkovskis pažymėjo, kad J. Prigožino įžūlumas vykdant informacinę ataką prieš Rusijos gynybos ministrą Sergejų Šoigu ir Generalinio štabo viršininką Valerijų Gerasimovą buvo kontroliuojamas. Ji prasidėjo po to, kai Rusijos kariuomenė pasitraukė iš Kyjivo, Černigovo ir Sumų sričių.

Jis metus įtikinėja, kad jie yra išdavikai, vagys, apvogę armiją. Ir tai dabar tapo bendra Rusijos visuomenės nuomone.

„Putinas ir pradėjo Rusijos generolų diskreditavimo operaciją, kad išsaugotų savo prestižą. Bet kai gegužės 9 d. Prigožinas prisiminė „linksmąjį senelį“, tapo aišku, kad galbūt V. Putinas jau nebevadovauja procesams Rusijoje“, – užsiminė A. Piontkovskis.

 

 

„Prigožinas iki gegužės 9 d. dirbo Putinui, o dabar tiesiogiai Rusijos oligarchams Kovalčiukams. Ir, svarbiausia, Jevgenijui Kovalčiukui – vieninteliam žmogui, į kurį Putinas žvelgia iš apačios“, – sakė Andrejus Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(4)
(56)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: