„Šoigu pakabinsime Raudonojoje aikštėje.“ Skelbiami tikrieji Prigožino planai  ()

Pasak eksperto Kirilo Rogovo, „Putino virėjas“ yra įsitikinęs, kad visapusiška invazija į Ukrainą yra klaida. Be to, gali būti, kad Rusijos ginkluotosioms pajėgoms teks trauktis iš užgrobtų miestų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas ketina „atiduoti“ Bachmutą, tačiau dėl nesėkmės mūšyje dėl miesto kaltina Rusijos Federacijos gynybos ministerijos vadovą Sergejų Šoigu. Taip feisbuke pareiškė Rusijos politologas Kirilas Rogovas.

Anot jo, Prigožinas ketina kiek įmanoma pažeminti Šoigu, tačiau su Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininku Valerijumi Gerasimovu jis elgiasi daug atsargiau.

Stebėtina, kaip rašo Rogovas, Prigožinas įsitikinęs, kad plataus masto invazija į Ukrainą yra klaida. Be to, gali būti, kad Rusijos ginkluotosioms pajėgoms teks palikti okupuotas teritorijas arba trauktis. Karas bus ilgas ir kruvinas, bet Rusijos pergalė vis tiek nenusimato.

„Jei tiesiog pakabinsime Šoigu Raudonojoje aikštėje, tai bus įprasta pergalės šventė“, – sakė Rogovas.

 

„Wagner“ vadovas Rusijos Federacijos prezidento administraciją laiko antruoju priešu, nes ten esantys pareigūnai „nejaučia karo dvasios“. Tačiau Prigožinas palankiai vertina generolus Michailą Mizincevą ir Sergejų Surovikiną, taip pat FSB.

Prigožinas kritikuoja ir Rusijos propagandistus, tokius kaip Vladimirą Solovjovą ir Margaritą Simonian, nes jie nesupranta, kas yra tikras patriotizmas Rusijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(5)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()