„Buvo sušaudyta 50 generolų.“ Skelbiama apie „slapto KGB“ sprendimą eliminuoti Putiną (Video)  ()

Politologas Andrejus Piontkovskis mano, kad Putino ateitis bus tokia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos politologas, publicistas ir matematikas Andrejus Piontkovskis mano, kad kai kuri „slapta KGB“ jau nusprendė likviduoti Putiną, o agresyvi Prigožino retorika tapo šios operacijos pradžia.

Apie tai ekspertas kalbėjo interviu su Natalija Vlaščenka, kurį galima pamatyti „Vlast&Vlashchenko“ „YouTube“ kanale.

Anot Piontkovskio, Rusija netrukus patirs tai, kas įvyko 1941 metais, kai liepos-rugpjūčio mėnesiais buvo sušaudyta 50 generolų. Maždaug tiek pat žmonių iš Rusijos Federacijos gynybos ministerijos rizikuoja patekti į vienas ar kitas žudynes.

Be to, analitikas atkreipė dėmesį į svarbų Jurijaus Kovalčiuko vaidmenį Putino likvidavimo operacijoje:

„Jam, artimam Putino draugui, bus nurodyta pasakyti prezidentui, kad po pusvalandžio Nacionalinio saugumo komiteto pranešimas bus rodomas eteryje ir jame skambės šie žodžiai: „Deja, išdavikų įtakoje draugas Putinas Ukrainos klausimu padarė nemažai rimtų klaidų ir jo sveikata smarkiai pablogėjo. Draugas Xi Jinpingas ką tik išsiuntė jam greitosios pagalbos automobilį. Jis išvyko ilgalaikiam gydymui į vieną iš budistų vienuolynų, kur bus naudojami senovės kinų medicinos metodai.“

 

Šioje Nacionalinio saugumo komiteto žinutėje bus įvardyti išdavikai – Šoigu, Gerasimovas ir kiti. Su Putinu, atitinkamai, elgsis švelniau.

„Manau, kad bus būtent taip“, – pabrėžė Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(4)
(71)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: