Okupantų košmaras. Patyrė, ką tai reiškia „neigiamas šturmas“ (Video)  ()

Ukrainos oro žvalgyba aptiko okupantų grupę, besiruošusią puolimui. Bendradarbiaudami su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artileristais, jie sulėtino Rusijos šturmo karius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienoje iš fronto krypčių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai neleido okupantų šturmo grupei eiti į puolimą. Jiems besiruošiant, į jų pozicijas atskriejo ukrainiečių artileristų sprogstamasis „labas“.

Tai pranešė 108-ojo atskirojo kalnų šturmo bataliono spaudos tarnyba.

„108-ojo atskirojo kalnų šturmo bataliono žvalgyba iš oro aptiko šturmui besiruošusią okupantų šturmo grupę. Bendradarbiaujant su 10-osios kalnų šturmo brigados artileristais buvo sugriauti įsibrovėlių planai ir prasidėjo „neigiamas šturmas“, – sako kariai.

Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje matyti, kaip žvalgybinis dronas aptiko okupantus vienoje iš miško juostų. Toliau dirbo artileristai. Po sprogimų išsigandę priešo „šturmininkai“ greitai susėdo į sunkvežimį ir dingo nežinoma kryptimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(2)
(38)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: