„Bus Rusijos žlugimas į dvi dalis.“ Skelbiama Putino ateitis  ()

Anot Hadsono instituto eksperto Luke'o Coffey, SSRS vis dar griūva, o dulkės nusėda. Pasibaigus karui Ukrainoje Rusijos diktatoriaus laukia mirtis arba tremtis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žlugimas gali įvykti po pralaimėjimo kare su Ukraina.

Tokią nuomonę gegužės 3 dieną pokalbyje su britų leidiniu „Daily Mirror“ išreiškė Hadsono instituto vyresnysis mokslo darbuotojas Luke'as Coffey.

Vidaus kovos tarp armijos ir lauko vadų gali būti Rusijos tirono Vladimiro Putino pabaigos pradžia, perspėjo ekspertas.

„Putinas gali būti nuverstas, šaliai gresia tolesnis susiskaldymas dėl vidinio susiskaldymo. Dabar viskas juda Putino nuvertimo ir tolimesnio Rusijos Federacijos skilimo link“, – aiškino analitikas.

Coffey mano, kad Sovietų Sąjunga vis dar griūva, o dulkės nusėda. Tai reiškia, kad tolesnės Rusijos griūties nebus lengva sustabdyti.

Kai Rusija bus nugalėta Ukrainoje, ji greičiausiai suskils į dvi dalis: vieni svajos laimėti karą, o oligarchai – taisyti santykius su Vakarais ir išlaikyti savo turtus bei įtaką.

 

Kad ir koks būtų rezultatas, Putinas arba mirs, arba bus ištremtas. Likę regionai, į kuriuos įžengs Ukrainos kariai, sukils prieš Maskvą ir reikalaus nepriklausomybės, sako ekspertas.

„Pamatysite sukilimus tarp nepatenkintų žmonių. Maskva turės nuspręsti už ką kovoja“, – užbaigė Luke'as Coffey.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(1)
(61)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: