[ŽT] Netikėta žinia. Apsuptas desantininkų dalinys. Pasiūlyta pasiduoti arba žūti  ()

Visiškas Kliščijivkos išvadavimas yra tik laiko klausimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupacinės kariuomenės padėtis prie Bachmuto yra sunki. Ukrainos gynybos pajėgos įsirėžė į šonus ir apsupo RF ginkluotųjų pajėgų desantininkų dalinį.

Tai birželio 28 d. popietę iš įvykio vietos pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys, žinomas „Bachmuto demono“ slapyvardžiu.

 

„Dalis pi **** pajėgų (Rusijos kariškių – red.) prie Kliščijivkos pasidavė prieš valandą (apie 14 val. po pietų – red.). Yra kita dalis, kuri turi ryšio problemų ir nieko nežino apie situaciją, labai greit jiems bus pranešta ir bus pasiūlyta pasiduoti arba žūti“, – rašė karys.

Jis patikslino, kad visiškas Kliščijivkos išvadavimas yra tik laiko klausimas. Rusijos kontingento padėtis ten beviltiška.

Informaciją patvirtino ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 24-osios šturmo brigados „Aidar“ karys su šaukiniu „Osmanas“. Jis patikslino, kad buvo apsupta RF ginkluotųjų pajėgų oro desantininkų kuopa. Kiek įsibrovėlių pateko į spąstus, nenurodoma, tačiau tokiame padalinyje standartiškai yra daugiau nei 20 karių.

 

„Prie Kliščijivkos buvo apsupta pi *** desantininkų kuopa(Rusijos ginkluotosios pajėgos - red.). Iki vakaro yra laiko apsispręsti, tada vaikinai „spręs“. Mes užtikrintai judame į priekį“, - rašė „Osmanas“.

Kliščijivka yra pietinis Bachmuto krypties flangas. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veržimasis vyksta ir šiaurėje. Kariškių tikslas – įtvirtintą teritoriją paimti į „žnyples“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(280)
(10)
(270)

Komentarai ()

Susijusios žymos: