„Jo veidą slepia medicininė kaukė.“ Rusijos žiniasklaida skelbia sensaciją, kas slapta atvyko į Sankt Peterburgą  ()

Sankt Peterburge pastebėtas sraigtasparnis su ypatingu keleiviu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ketvirtadienį, birželio 29 d., Rusijos puslapis „Fontanka“ Sankt Peterburge užfiksavo sraigtasparnį, į kurį  įlipo į Jevgenijų Prigožiną panašus vyras. Sraigtasparnis priklauso su verslininku susijusiai įmonei.

Nuotraukos darytos vakare sraigtasparnių nusileidimo aikštelėje Anglijos krantinėje Sankt Peterburge. Žemo ūgio, apkūnus vyras su šviesiais marškinėliais, juoda striuke ir kepure slepia veidą medicinine kauke. „Anot korespondento, sraigtasparnis ilgą laiką suko ratus ore ir tūpė taip, kad greitai paimtų žmogų iš artėjančio automobilio ir tuoj pat pakiltų“, – rašoma pranešime. Net paslaptingą keleivį lydėjęs sargybinis panašus į tą, kuris anksčiau buvo matomas su Prigožinu.

Šalia tos vietos, beje, yra viešbutis „Trezzini“, kuris buvo apieškotas birželio 24 d. vykstant sukilimui.

 

Sraigtasparnis „Robinson R44“ yra siejamas su „Wagner“ vadovu. Tiksliau, jis priklauso bendrovei „Obščepit“, kuri organizavo maitinimą Rusijos Gynybos ministerijos sanatorijose ir kurorto kompleksuose, tarptautinėse armijos žaidynėse, taip pat treniruočių stovyklose. „Obščepit“ direktorius ir bendrasavininkis Pavelas Arnoldas anksčiau vadovavo „Litera“ kompanijai, kuri siejama su Prigožinu.

(18)
(4)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: