[ŽT] Pralaužta pirmoji linija. „Informaciją dozuojame.“ Kas nutiko Ukrainos pietuose?  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas tęsiasi. Ukrainos kariams pavyko kai kur pralaužti pirmąją rusų gynybos liniją šalies pietuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietinės operatyvinės vadovybės atstovė Natalija Humeniuk teigia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi dozuoti, riboti skelbiamą informaciją, kad nebūtų pakenkta šalies gynėjams. Jos teigimu, Ukrainos ginkluotosios pajėgos pralaužė pirmąją gynybos liniją šalies pietuose, tačiau situacija išlieka sunki.

„Tai - tik pirmas etapas, kai pralaužiama gynybos linija. Po to reikia įsitvirtinti tose srityse ir užtikrinti saugumą prasiveržimą įvykdžiusiems daliniams. Todėl naujienos čia gali būti kiek pristabdytos“, - pažymėjo Humeniuk.

Ji pabrėžė, kad reikia atsiminti, kad už to slypi daug sunkaus darbo. Dabar vyksta veržimasis, tačiau apie tai pranešama dozuotai, siekiant tausoti Ukrainos gynėjų gyvybes. Informaciją žiniasklaidoje tikrai stebi ir Ukrainos priešai, todėl laikomasi tylos, Ukrainos pajėgos nekomentuoja kai kurių socialiniuose tinkluose pasirodžiusių skambių pranešimų ir analitikų skelbiamų prognozių.

(45)
(0)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: