[ŽT] Sensacingas video. Dūmos vicepirmininkė šokiruota, ką pamatė Mariupolyje (Video)  ()

„Čia nebuvo karinių objektų“, – Putino armijos nusikaltimą Mariupolyje pripažino Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos vicepirmininkė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos politikai nustojo būti drovūs ir ėmė atvirai pripažinti tyčinį Mariupolio ir visų civilių gyventojų naikinimą.

Šalia Mariupolio gyvenamojo rajono griuvėsių stovinti Rusijos Valstybės Dūmos vicepirmininkė Anna Kuznecova pripažino, kad okupantai miestą bombardavo negailestingai, nepasirinkę taikinio. Kartu ji pareiškė, kad tiesa apie karą slypi mieste.

Jos pareiškimo filmuotą medžiagą skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Noriu visiems pasakyti: ateikite, žiūrėkite! Pakalbėkite su žmonėmis. Pabūkite čia, gyvenamajame rajone, kur įvyko oro ataka. Matome, kad namo praktiškai nėra, tarpatramių nėra. Čia nėra nieko, kas būtų kaip nors susiję su kariniais objektais. Tai gyvenamasis rajonas, šalia yra žaidimų aikštelė, čia yra automobilių stovėjimo aikštelė. Čia mirė žmonės, čia mirė vaikai“, – komentavo Kuznecova.

 

2022 metų pavasarį iš miesto negalėję ištrūkti Mariupolio gyventojai pranešė apie nuolatinius oro antskrydžius: lėktuvai kelias dienas skraidė virš miesto, mėtydami bombas ant namų, vaikų darželių, parduotuvių, ligoninių ir kultūros bei meno centrų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(2)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: