[ŽT] Milžiniški sprogimai. Galingi ugnies pliūpsniai. Ukraina smogė Pietų karinės apygardos štabui Rostove (Video)  ()

Rostovo prie Dono gyventojai soc. tinkluose teigia, kad iš viso pasigirdo „trys garsūs sprogimai“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-07 [ŽT] Milžiniški sprogimai. Galingi ugnies pliūpsniai. Ukraina smogė Pietų karinės apygardos štabui Rostove (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rostove prie Dono, rugsėjo 7 d., apie 3.30 val., nugriaudėjo milžiniški sprogimai, toje vietoje kilo gaisras. Regiono gubernatorius paskelbė, kad tariamai buvo numušti du dronai. Filmuotoje medžiagoje matyti, kad sprogimai buvo labai stiprūs, kilo gaisras.

Rostovo prie Dono gyventojai soc. tinkluose teigia, kad iš viso pasigirdo „trys garsūs sprogimai“, po kurių Puškinskajos gatvėje kilo dūmų stulpai.

Drono kritimo Rostove prie Dono Rusijoje akimirka užfiksuota vaizdo įraše. Įvykis rimtai išgąsdino rusę, prieš drono kritimą nugriaudėjo galingas sprogimas, lydimas ugnies pliūpsnio.

Vienintelis dalykas, kurį ji galėjo pasakyti, buvo „O Dieve“. Atitinkamą vaizdo įrašą paskelbė Rusijos „Telegram“kanalai. Pasak Rusijos žiniasklaidos, į vietą atvyko pagalbos tarnybos, policija ir kariškiai. Katastrofos vieta yra Rostovo prie Dono centre, kitoje gatvės pusėje yra Pietų karinės apygardos štabas. Susirinkusių gyventojų prašoma pasišalinti iš įvykio vietos.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(0)
(50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: