[ŽT] Paaiškėjo, ką slepia Putinas. Kūno kalbos ekspertė skelbia išvadą (Video)  ()

Lyderio kalba atrodė taip, tarsi Putinas kalbėtų prieš veidrodį, įtikinėdamas save jau priimtais nusikalstamais sprendimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujausiame kreipimesi į rusus V. Putinas pasveikino save su „lemiamu ir tikrai istoriniu įvykiu“ - invazija į Ukrainą, tačiau ekspertai teigia, kad jis yra mažiau pasitikintis savimi, nei atrodo.

Neseniai pasakytoje kalboje V. Putinas atrodė mažiau pasitikintis savimi, nei būtų galima spręsti iš jo žodžių, kai žadėjo visiškai prijungti Rusijai neteisėtai aneksuotus Ukrainos regionus. Judi James, žinoma kūno kalbos ekspertė, parašiusi keletą knygų šia tema, išanalizavo vaizdo įrašą ir sakė, kad buvo „aiškus neatitikimas tarp V. Putino žodžių, jo kūno kalbos ir balso tono“.

Išskirtiniame pokalbyje su „The Mirror“ ji pridūrė, kad Putinas kalba gana santūriai, arti kameros, o ne diktatorišku stiliumi, kreipdamasis į tautą, nepaisant aiškiai numatomos jo žinutės galios.

 

„Jo pečiai šiek tiek pakelti į viršų, o rankos atrodo statiškos ir gana sustingusios. Atrodo, kad jis bando sudaryti protingos įtikinėjimo formos įspūdį, tačiau neatrodo, kad jis pats būtų įtikintas. Nepaisant santūresnių ir protingesnių veiksmų, jis dažnai pašaipiai gestikuliuoja aplink nosies šnerves, o viena šypsena net pakyla iki nosies galiuko, burnos judesiai sustiprina slopinamo vidinio pykčio ar nusivylimo įspūdį.“ 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(37)
(5)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: