„Jie mokomi to nuo vaikystės.“ Ko turi išmokti rusai, norėdami išsivaduoti iš Putino gniaužtų  ()

Oleksijus Danilovas, Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius, teigia, kad Putino mirtis didelių pokyčių Rusijoje neatneš. Reikės daugybės metų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-28 „Jie mokomi to nuo vaikystės.“ Ko turi išmokti rusai, norėdami išsivaduoti iš Putino gniaužtų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujame interviu Oleksijus Danilovas pakomentavo nepatvirtintus ir, tikriausiai, tiesiog melagingus gandus apie Putino mirtį ir ligas.

„Turime suprasti, apie kokį Putiną kalbame. Tikrai žinoma apie jo dublerius. Todėl jūs turite suprasti, apie ką mes kalbame. Anksčiau ar vėliau kiekvienas žmogus iškeliauja į kitą pasaulį. Ir Putinas taip pat. Didžioji dauguma mūsų gyventojų, gal net 99,9%, nori, kad tai įvyktų kuo greičiau. Kalbant apie jo sveikatos būklę, šis vyras nebuvo geros sveikatos, kai priėmė sprendimą pulti šalį, apie kurią kalbėjo kaip apie brolius ir seseris. Turite būti išprotėję, kad galėtumėte išspręsti problemas tokiu būdu. Todėl, vertinant jo sveikatos būklę, jis niekada nebuvo sveikas. Tai, kada Viešpats pasiims jį pas save, yra tik laiko klausimas“, sakė Danilovas.

Anot jo, klaidinga manyti, kad po Putino mirties kažkas kardinaliai pasikeis. Šiuolaikinė Rusija yra persmelkta nežmoniškumo. Nuo vaikystės rusams sakoma, kad jie turi nekęsti visų pasaulyje. O jei šalies viduje viskas blogai, kažkas turi būti už tai atsakingas.

„Noriu sugrąžinti mus visus į 2008 metus, kai buvo užpultas Sakartvelas. Tada 80-85% rusų turėjo neigiamą požiūrį į kartvelus. Ką kartvelai blogo padarė rusams, kad jie taip jų nekentė? Su Ukraina taip pat pasielgė - mūsų nekenčia ir nori, kad dingtume iš pasaulio žemėlapio. Turime tai suprasti. O jei kas nors galvoja, kad po Putino mirties kažkas pasikeis, tai tikrai ne. Reikės daug metų, kad pasikeistų. Pirmiausia jie turi pradėti mylėti žmones“, – sako Danilovas.

 

Jis pridūrė, kad pokyčiai Rusijoje įvyks palaipsniui. Putinas pradėjo Rusijos žlugimą, kai nusprendė pradėti invaziją į Ukrainą.

„Istorinis Rusijos susiskaldymo procesas, kurį Putinas pradėjo vasario 22-24 d., o iš tikrųjų dar anksčiau – 2008 m., kai užpuolė Sakartvelą, dabar pamažu įsibėgės. Niekas negali jų išgelbėti kaip šalies. Šiandien jie nėra šalis, kuri yra pasaulio dalis“, – pridūrė Danilovas.

(27)
(0)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: