Nieko gero. Rusijos Dūma skelbia, kiek dar truks karas (Video)  ()

Rusijoje nusiteikę kovoti „iki galo“, ir, aišku, kalbama apie momentą, kai nebeliks piliečių, galinčių kautis už savo beprotišką diktatorių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valstybės Dūmos deputatas Piotras Tolstojus sakė, kad vadinamoji „specialioji operacija“, tiksliau, karas, tęsis daugelį metų. Žmonių žūtys yra baisi tragedija, sako jis, bet Rusija neturi kito pasirinkimo, kaip tai išgyventi.

Vaizdo įrašą paskelbė „Sejatel vetra“ savo „Telegram“ kanale.

Kaip žinia, rusų nuostoliai kare Ukrainoje yra milžiniški. Tačiau valstybė agresorė visada buvo abejinga tam, kiek savo piliečių turės paaukoti, kad įvykdytų užduotį. Absurdiškiau yra tai, kad vis dar nepavyksta pasiekti jokių rezultatų, o Rusijos kariuomenė vis intensyviau ir dažniau meta karius į „mėsos šturmus“.

Tolstojus pataria neužsiimti „formos kratymu“. Anot jo, laukia ilga „speciali karinė operacija“, kuri nesibaigs dar metus ar dvejus.

Užduotis per rimta, o pyktis per didelis. Bet sakyti, kad dabar viskas tuoj baigsis, reiškia suklaidinti žiūrovą  iliuzijomis. Ne, draugai, niekas nesibaigs, tai, deja, tik prasideda. Tai, kad žmonės miršta baisu, tai tragedija. Tačiau Rusija neturi kito pasirinkimo, kaip tik užbaigti tą“, – sakė P. Tolstojus. 

Įdomu ir tai, kad V. Putino apaštalų retorika smarkiai pasikeitė. Jie nebekalba apie Ukrainos sostinės paėmimą „per tris dienas“.

 

„Pamišę mėsininkai nebepasakoja pasakų apie Kyjivą per 3 dienas, bet atvirai pripažįsta, kad jų tikslas yra amžinas karas. Ir be pabaigos. Šiems kanibalams nerūpi, kiek jų pačių piliečių miršta“, - sakoma žinutėje. 

Priminsime, kad lapkričio 9 d. Ukrainos ginkluotosios pajėgos fronte likvidavo arba sužeidė dar 800 rusų okupantų, taip pat padarė priešui nuostolių ginklais ir karine technika. Taigi rusų nuostoliai kare prieš Ukrainą lapkričio 10 d. siekia iš viso apie 309 520 žuvusių ir sužeistų karių.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(5)
(16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: