„Ukrainos kariuomenė pradėjo gerai suplanuotą ir organizuotą karinę operaciją.“ Skelbiama netikėta žinia  ()

Rusijos karo propagandistas pasidalijo viešai neatskleista informacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistas Maksimas Kalašnikovas, žinomas tiesioginėmis transliacijomis su Girkinu, prabilo apie apgailėtiną Rusijos kariuomenės padėtį Ukrainoje, kurią tiesiogine prasme keliuose frontuose triuškina Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai. Savo tinklaraštyje „Livejournal“ svetainėje Kalašnikovas pasidalijo viešai neatskleista informacija apie tai, kokia sunki padėtis rusams Chersono regione kairiajame Dniepro krante.

Rusijos pėstininkai tiesiogine prasme sutriuškinami, o Ukrainos dronai smogia Rusijos ginkluotųjų pajėgų štabams ir įrangai net užnugaryje.

Kalašnikovo teigimu, Ukrainos kariuomenė vykdo gerai suplanuotą ir organizuotą karinę operaciją, kuriai rusai pastarąsias kelias savaites nesugebėjo efektyviai pasipriešinti. Rusų bandymas likviduoti Ukrainos placdarmą Krynkuose susiduria su didžiuliu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerijos ir bepiločių orlaivių apšaudymais, dėl kurių okupantai patiria didelių nuostolių.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos anapus Dniepro pradeda dengti mūsų karius, štabus, artileriją, tankus tolimojo nuotolio sistemomis ir dronais, iš esmės naikindamos mus. Kuo daugiau Rusijos ginkluotosios pajėgos atakuoja, tuo daugiau praranda. Kaip praneša vaikinai iš fronto priešas visada yra vienu žingsniu priekyje mūsų. Priešas turi didžiulį pranašumą bepiločių orlaivių srityje“, – sako Rusijos karo propagandistas.

 

Negana to, Kalašnikovas tvirtina, kad Ukrainos kariuomenės atakos dronai smogia Rusijos artilerijai už 40 km nuo fronto linijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(91)
(3)
(88)

Komentarai ()

Susijusios žymos: