„Juos tiesiog sutraiškė...“ Įvyko didžiulis pralaimėjimas prie Avdijivkos (Video)  (1)

Dar viena Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenė likvidavo Rusijos karių grupę Avdijivkos kryptimi netoli Stepovės kaimo. Per ataką buvo sunaikinti keturi šarvuočiai ir iki 40 Rusijos karių.

Vaizdo įrašą paskelbė Ukrainos „Horn“ dalinio kariai. Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraine 365“.

Remiantis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojų informacija iš fronto linijos, Rusijos karių grupė, kurią sudarė mažiausiai du MT-LB, kirto geležinkelį netoli Stepovės Avdijivkos kryptimi. Tuo metu Ukrainos dronų operatoriai aptiko priešo vilkstinę ir perdavė jos koordinates artilerijai. Paraleliai rusus užpuolė būrys FPV dronų.

„Kad suprastumėte, šios dienos puolimas buvo toks gėdingas rusams, kad jie net nepasiekė mūsų pėstininkų, nes mūsų FPV dronai juos tiesiog sutraiškė“, – pažymėjo Ukrainos dalinio kovotojas.

 

Dėl artilerijos apšaudymo ir FPV dronų atakos Rusijos MT-LB buvo sunaikinti. Daugelis Rusijos karių taip pat buvo likviduoti.

Tai ne pirmas kartas, kai Ukrainos kariuomenė sėkmingai naudoja dronus, kad sunaikintų Rusijos įrangą ir gyvą jėgą. FPV dronai leidžia operatoriams realiu laiku matyti taikinį ir suduoti tikslius smūgius.

Šios Rusijos kariuomenės grupės likvidavimas Avdijivkos kryptimi yra dar viena Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(3)
(84)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: