[ŽT] Košmaras už Dniepro. Ukraina palieka Krynkus. „Jei atvirai, situacija dar baisesnė...“  ()

Z-kanalai skelbia apie prastėjančią padėtį Krynkuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos dar labiau išplėtė savo placdarmą Krynkuose, esančiame kairiajame Dniepro upės krante Chersono srityje. Preliminariai ukrainiečiai perėmė ugnies kontrolę kelio atkarpoje, kuri atlieka svarbų vaidmenį Rusijos kariuomenės logistikoje.

Tai rašo Rusijos Z-kanalas „VDV už Sąžiningumą ir Teisingumą“, kuriam vadovauja Rusijos ginkluotųjų pajėgų grupės „Dnepr“ karininkai, praneša Dialog.UA.

„Padėtis prie Krynkų mums ir toliau blogėja... Priešas jau spėjo pasitraukti iš Krynkų, įsitvirtino miške, priartėjo prie kelio T2206 ir perėmė šio kelio ruožo kontrolę, nors padėtis, jei atvirai, yra dar blogesnė“, - rašoma rusų kanale.

Jis patikslino, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko visa tai padaryti nepaisant to, kad Rusijos kariuomenė šiame ruože aktyviai naudojo kovinę aviaciją. Paaiškėjo, kad ji toli gražu nėra tokia veiksminga, kaip manoma.

 

„Mūsų aviacijos paleistos KAB (bombos – red.) labai dažnai praskrieja pro taikinį. Buvo atvejų, kad jos nukrito beveik ant mūsų pozicijų“, - pranešė Z-kanalas. Pasak jo, to priežastis gali būti arba pilotų profesionalumo stoka, arba Ukrainos radioelektroninės kovos darbas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(221)
(11)
(210)

Komentarai ()

Susijusios žymos: