[ŽT] „Ukraina disponuoja nauju ginklu, galinčiu numušti visus Rusijos lėktuvus...“ Z-kanaluose audra  ()

Z-kanalai rašo, kad Ukraina disponuoja nauju ginklu, galinčiu numušti Rusijos lėktuvus dideliais atstumais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai domisi, kuo būtent Ukraina numušė Rusijos bombonešį Su-24M netoli Gyvačių salos. Pasak šaltinių, abu pilotai žuvo. Z-kanalai „Telegram“ pateikia įvairias versijas, kuo galėjo būti numuštas lėktuvas, teigdami, kad Ukraina turi „nežinomų ir tolimojo nuotolio“ ginklų.

Rusijos „Telegram“ kanalas „VDV už Sąžiningumą ir Teisingumą“ rašo, kad panašių sistemų yra ir dešiniajame Dniepro krante, tai gali rimtai apsunkinti Rusijos aviacijos darbą Chersono krypties fronte.

„Yra rimtų priežasčių manyti, kad mūsų „paukščiams“ Chersono kryptyje baigėsi veiksmų laisvė. Dabar vadovybė susiduria su sunkiu klausimu. Ar galime ir toliau smogti su KAB (bombomis – red.), nes ši taktika neabejotinai įrodė savo didelį efektyvumą. Tačiau yra didelė rizika per savaitę prarasti keliolika „paukščių“, o svarbiausia – aukštos kvalifikacijos įgulų“, - rašoma pranešime.

 

Tačiau kai kurie Rusijos propagandistai įsitikinę, kad lėktuvas buvo numuštas iš JAV sistemos „Patriot“, kurią Ukrainai tiekia NATO šalys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(130)
(2)
(128)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: