„JAV pateikė Putinui ultimatumą dėl Ukrainos.“ Sensacinga žinia  ()

Rusijos žurnalistė skelbia žinią dėl JAV ultimatumo Rusijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vašingtonas esą pateikė Kremliui ultimatumą, draudžiantį smogti Ukrainos energetikos sistemai.

Tokia įžvalga savo „YouTube“ kanalo eteryje pasidalijo žinoma Rusijos žurnalistė Julija Latynina, remdamasi savo šaltiniais Jungtinėse Valstijose.

Apie ultimatumą, pasak jos, ji išgirdo prieš gruodžio 29 d. įvykusią masinę Rusijos Federacijos oro ataką prieš Ukrainą.

„Iš labai rimtų šaltinių girdėjau, kad amerikiečiai pasakė Putinui, jog jeigu jis šiemet sistemingai naikins Ukrainos energetikos infrastruktūrą, kaip tai darė pernai, Ukrainai bus tiekiamos ATACMS, kurios išves iš rikiuotės Rusijos logistiką, įskaitant karinę logistiką Rostove, Belgorode...“ - sakė žurnalistė.

Ji patikslino, kad gruodžio 29 d. įvykdytas masinis puolimas netiesiogiai patvirtino šiuos gandus, nes rimtų smūgių energetikos sektoriui nebuvo. Vietoj to Rusijos kariuomenė smogė „į rajonus“: gyvenamuosius namus ir ligonines.

 

Apskritai ji mano, kad pagrindinis oro smūgio tikslas buvo bandymas paveikti Vakarų nuomonę. Kremlius tikisi, kad nemalonus subombarduotų Ukrainos namų vaizdas privers Vakarų visuomenę padidinti spaudimą Kyjivui ir kapituliuoti vardan kraujo praliejimo sustabdymo.

Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas, taip pat dalyvavęs šioje laidoje kartu su Latynina, informacijos apie ultimatumą nepatvirtino.

„Tikrovė yra kitokia“, - pabrėžė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(131)
(7)
(124)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: