Mobilusis telefonas skirtas skambinti skrendant lėktuvu  (3)

Oro linijų kompanija „Aircell“ pristatė savo pirmąjį mobilųjį telefoną su „Android“ operacine sistema „Aircell Smaprtphone“. Šis modelis yra pirmasis mobiliojo ryšio telefonas sukurtas skambinti oro skrydžių metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinėse valstijose tokią paslaugą gali pasiūlyti tik „Aircell“. Jie yra vienintelė aviakompanija, kuriai valstybinė JAV ryšių komisija kartu su valstybine skrydžių reguliavimo komisija leido naudoti 800 Mhz radijo dažnį telefono pokalbiams skrydžių metu ir verslo klasės keleiviai skrisdami su „Aircell“ gali priimti ar siųsti skambučius.

Šiems keleiviams, pačios kompanijos teigimu, siūlomas telefonas nuo pagrindų sukurtas skambinti ore. Prietaise įmontuotas 3,8 colių dydžio ekranas, klaviatūra, „Bluetooth“, standartinė ausinių jungtis bei naudojama „Android“ operacinė sistema. Tiesa, kokia tai versija ir kokią ekrano raišką atkuria sistema oficialiame kompanijos pranešime nepranešama.

Pirmasis skrydžių telefonas „Aircell“ lėktuvuose pradės skambėti šių metų pabaigoje. Greičiausiai jis bus skirtas JAV šalies teritorijoje vykstantiems kompanijos skrydžiams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mobium.lt
Mobium.lt
Autoriai: Antanas Dapkus
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)