Telefonai su lanksčiais AMOLED ekranais jau 2012 metais  (9)

Pirmą kartą lankstūs „AMOLED“ ekranai buvo pristatyti dar 2010 metais vykusioje „FPD 2010“ parodoje, tačiau realaus šio tipo naujų ekranų pritaikymo „Samsung“ bendrovė dar nėra pasiūliusi. Praėjusią savaitę „Samsung“ oficialiai patvirtino, kad masinę lanksčių „AMOLED“ ekranų gamybą pradės 2012 metų antrą ketvirtį. Be to, mobiliuosius telefonus gaminanti kompanija taip pat patvirtino, kad jau kitais metais sulauksime ir pirmojo telefono su šiais naujais ekranais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad „FPD 2010“ parodoje pristatytas lankstaus ekrano prototipas buvo 4,5 colio dydžio bei WVGA (800 x 480) tipo. Be to, kompanija pabrėžia, kad tokie ekranai pasižymi trumpesniu atsako laiku bei mažesnėmis energijos sąnaudomis. Lanksčių „AMOLED“ ekranų paviršius yra padengtas poliamido plastiku, kuris leidžia išgauti įvairias ekranų formas.

„Samsung“ ateityje taip pat planuoja lanksčius „AMOLED“ ekranus naudoti ir mažesniuose įrenginiuose nei telefonai, tokiuose kaip laikrodžiai, tačiau neatmeta galimybės juos panaudoti ir planšetiniuose kompiuteriuose ar kituose namų bei biuro įrenginiuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)