„Windows 7“ ir toliau gerina visus pardavimų rekordus  (14)

Los Andžele vykstančioje konferencijoje WPC, „Microsoft“ generalinis direktorius Styvas Balmeris paskelbė apie naują „Windows 7“ pardavimų rekordą. Nuo operacinės sistemos išleidimo 2009 metų spalį iki šiandienos parduota 400 milijonų „Windows 7“ kopijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kas sekundę pasaulyje parduodama po 7 „Windows 7“ kopijas. Tokių gerų pardavimų rodiklių neturėjo jokia kita operacinė sistema.

Kompanijos atlikti skaičiavimai rodo, kad šiuo metu „Windows 7“ įdiegta 27,13 proc. visų pasaulio kompiuterių. „Microsoft“ ketina pasiekti naują pardavimų rekordą su operacine sistema „Windows 8“, kuri turėtų pasirodyti jau kitais metais.

Be to, „Microsoft“ tvirtina, kad „Windows 8“ bus puikiai suderinami su ta įranga, kuri palaiko ir „Windows 7“.

„Kai pristatėme „Windows 8“, kalbėjome apie tai, kad tęsime pradėtą darbą su „Windows 7“, tai yra išlaikyti kuo žemesnius sisteminius reikalavimus. „Windows 8“ veiks daugelyje šių dienų kompiuterių ir turės panašius ar netgi žemesnius reikalavimus, nei „Windows 7“, – sakė vienas iš Microsoft atstovų Tamias Relleris.

Ekspertai sieja artėjantį „Windows 8“ išleidimą su „Windows Vista SP1“ palaikymo nutraukimu, apie kurį buvo paskelbta šią savaitę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(1)
(0)
(0)

Komentarai (14)