Analitikai žada labai greitą Nokia krachą  (43)

Nokia jau kiek anksčiau nusprendė, kad jos bemaž visi nauji išmanieji telefonai, pasirodysiantys nuo 2012 metų, bus su Microsoft Windows Phone 7 operacine sistema, bet analitikai nemano, jog tai padės kompanija išsikapstyti iš bėdų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusios savaitės didžioji diskusijų tema analitikams buvo pranešti didžiausi per visą istoriją Nokia praradimai, kurie siekė kelis šimtus milijonų eurų. Nokia ne tik praranda pinigus, tačiau ir rinkos dalį tiek įprastų, tiek ir išmaniųjų telefonų rinkose. Suomių gigantas net nesugebėjo aplenkti „Apple“ pagal išmaniųjų telefonų pardavimus antrajame ketvirtyje, nors Apple produkcija iki šiol užėmė specifinę nišinę erdvę.

„Bendradarbiavimas su Microsoft neatrodo, jog bus labai sėkmingas, nes Nokia prekės ženklas tiesiog per greitai ritasi žemyn ypač staigiai augančioje išmaniųjų telefonų rinkoje.“, – pažymi ne vienas analitikas. Taipogi visi sutinka, kad karas vyksta tarp Apple iOS ir Google Android, o Microsoft net ir su Nokia pagalba gali tapti tiesiog trečiu žaidėju rinkoje, nedarysiančiu realios gresmės dviems gigantams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (43)

Susijusios žymos: