„Samsung“ atsisakys „Windows Phone“ operacinės sistemos 2013 metais?  (8)

Internete pasirodė informacija, jog kompanija „Samsung Electronics“ gali atsisakyti operacinės sistemos „Windows Phone“ naudojimo savo gaminamuose išmaniuosiuose telefonuose. Nors toks sprendimas yra tikėtinas, ši informacija kol kas nėra patvirtinta paties gamintojo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tokį galimą „Samsung“ sprendimą savo „Twitter“ tinklaraštyje pranešė minėtojo socialinio tinklo vartotojas slapyvardžiu „SamFirmware“, turintis prieigą prie kompanijos gaminių programinės įrangos ROM atvaizdų.

Jei tikėti neoficialiais duomenimis, „Microsoft“ operacinės sistemos „Samsung“ atsisakys iki 2012 m. pabaigos, o jau 2013 m. naujų „Windows Phone“ modelių iš viso nebegamins. Iki to laiko, oficialiai turėtų pasirodyti tik vienas ar keli „Windows Phone“ modeliai.

Žinoma, kol kas pateikta informacija nėra patikima ir pati „Samsung“ savo ruožtu nieko apie tai nepranešė. Jei tai įvyktų, vienintelis logiškas motyvas galėtų būti pernelyg mažas „Samsung“ išmaniųjų telefonų su „Windows Phone“ populiarumas. Logiškas sprendimas būtų neeikvoti išteklių ir susikoncentruoti į populiaresnę „Android“ platforma, ar galbūt daugiau dėmesio skirti savo nuosavai operacinei sistemai „Bada“. Aišku, iki 2013 m. dar daug laiko ir kompanijos planai gali pasikeisti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: