Lietuvoje vyks pirmasis oficialus „Google“ renginys  (0)

Paieškos milžinė „Google“ organizuoja pirmąjį oficialų savo renginį Lietuvoje. Programos „Google Engage Agentūroms“ paleidimo proga į Vilnių atvyks šios kompanijos atstovai, kurie papasakos, kaip „pasikinkyti“ internetą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nemokamame vienos dienos seminare „Google“ specialistai pristatys sėkmės istorijas, naujausias interneto tendencijas ir duos naudingų verslo patarimų. Renginyje bus paaiškinta, kuo dalyvavimas „Google Engage“ programoje naudingas reklamos, tinklalapių dizaino, optimizavimo paieškos sistemoms, medijos agentūroms.

„Suprantame, kad daugelis įmonių laisvai samdomiems darbuotojams ir agentūroms patiki kurti bei tvarkyti jų įvaizdį internete ir taikyti internetinę rinkodarą. Siekdami palengvinti šių agentūrų darbą, sukūrėme pasaulinę programą „Google Engage Agentūroms“, kurią pristatome ir Lietuvoje. Programa sukurta tam, kad padėtų agentūroms sėkmingai plėsti jų klientų verslą internete, naudojant pažangias rinkodaros priemones“, – rašoma pranešime.

Seminaras vyks balandžio 19 dieną Energetikos ir technikos muziejuje, Vilniuje. Daugiau informacijos apie „Google Engage“ galite rasti čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: