Internete jau pasirodė "Windows 8 RTM" versija  (5)

Niekas tuo neabejojo ir tai įvyko – iš karto po to, kai "Microsoft" pareiškė apie operacinės sistemos "Windows 8" perėjimą į RTM stadiją, internete iš karto pasirodė finalinė šios OS versija. Žinoma, legalumu šis pasirodymas net nekvepia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"Torrent" ir kituose failų apsikeitimo puslapiuose jau galima sutikti atitinkamus ISO ir kitus virtualius šios OS laikmenų variantus. Tiesa, galima gana lengvai susidurti ir su „netikromis Windows 8“ versijomis, taigi galima drąsiai konstatuoti, jog patys nekantriausi vartotojai kaip „dovaną“ gaus ir porą virusų (bet čia jau kitos temos pradžia).

Priminsime, jog stadija RTM (angl. Released To Manufacturing) reiškia, kad darbai prie produkto kūrimo yra visiškai baigti ir prasideda jo platinimas gamintojams – partneriams, kad šie galėtų visiškai paruoštą operacinę sistemą įdiegti į savo produktus, pasirodysiančius lygiagrečiai "Windows 8" anonsui. Kaip žinia, tai įvyks spalio 26 d.

Pirmoji internete pasirodė "Windows 8 Enterprise N" versija, kuri neturi integruoto "Windows Media Player" grotuvo. Priminsime, jog "Microsoft" buvo priversta išleisti specialią N-versiją po to, kai atitinkamos Europos Sąjungos antimonopolinės institucijos pareikalavo, jog Europoje būtina pateikti vartotojams "Windows" versiją be integruoto "Windows Media Player" grotuvo.

Pabrėšime, jog mes neraginame skaitytojų iš karto „pakurti“ savo torrent programų ir siųstis "Windows 8 RTM" versijos, nelaukiant oficialaus operacinės sistemos anonso, ir primename, jog tai nėra legalu. Pati "Microsoft niekaip nepakomentavo minėto "Windows 8" nutekinimo fakto. Ir ką čia pasakysi? Taigi greičiausiai bus taip, kaip ir su visomis kitomis panašiomis istorijomis: jokių komentarų iš šios kompanijos pusės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: