"Windows 8" versijų skaičius gali sumažėti iki trijų  (1)

Interneto portalo "Neowin" teigimu, naujoji "Microsoft" operacinė sistema "Windows 8" gali turėti mažiau versijų, nei dabartinė "Windows 7". Oficialaus šio fakto patvirtinimo tikimasi jau greitai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią išvadą galima padaryti iš paviešintų kompanijos HP dokumentų, kur figūruoja tokie pavadinimai:

  • Microsoft Windows 8 32 Edition
  • Microsoft Windows 8 64 Edition
  • Microsoft Windows 8 Enterprise 32 Edition
  • Microsoft Windows 8 Enterprise 64 Edition
  • Microsoft Windows 8 Professional 32 Edition
  • Microsoft Windows 8 Professional 64 Edition

Kol kas "Microsoft" nei patvirtino, nei paneigė šios informacijos, tačiau galima tikėtis, jog mes daugiau nepamatysime versijos "Ultimate". "Windows 7 Ultimate" pardavimai žymiai nusileidžia pigesnėms versijoms "Home Premium" ir "Professional". Tokiu būdu "Microsoft" ketina atsižvelgti į tokius ne itin sėkmingus rezultatus ir pasiūlyti vartotojams daug mažiau versijų, nei mes matėme (ir tebematome) "Windows Vista" ir "Windows 7" atvejais.

Jei vis tik korporacija nuspręs palikti kažką panašaus į "Ultimate" versiją, tikėtina, jog visa tai bus pasiekiama tik OEM kompiuterių gamintojams, kurie su "Ultimate" versija pristatytų darbo stotis arba žaidimams skirtas sistemas.

Tikimasi, jog "Microsoft" apie naują "Windows 8" produktų liniją paskelbs jau vasario 29 d. parodoje "Mobile World Congress 2012" (Barselona, Ispanija). Tuomet turi būti pristatyta ir "Windows 8 Consumer Preview" versija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: