Įmonėms skirtą „Windows 8“ versiją bus galima įkrauti iš USB kaupiklio  (7)

Bendrovė „Microsoft“ savo tinklaraštyje išsamiau papasakojo apie įmonėms skirtos būsimosios „Windows 8“ operacinės sistemos versijos „Windows 8 Enterprise“ ypatumus. Skelbiama, kad joje bus visos profesionaliems vartotojams skirtos versijos „Windows 8 Pro“ funkcijos ir kai kurios papildomos galimybės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, „Windows To Go“ funkcija suteiks galimybę įkrauti operacinę sistemą iš USB kaupiklio, tad vartotojai, prie savo namų kompiuterių prijungę tokias laikmenas, galės naudotis savo kompiuterinės darbo vietos įmonėje darbastaliu.

Pranešama, kad „Windows 8 Enterprise“ iš korporatyvinės „Windows 7“ versijos paveldės „Direct Access“ (prisijungimas prie įmonės serverių ne per virtualųjį privatų tinklą (VPN), „BranchCache“ (duomenų įtraukimas į laikinąją atmintį iš vietinio tinklo) ir „AppLocker“ (prieigos prie programų valdymas) funkcijas.

Kiek anksčiau „Microsoft“ pranešė, kad bus išleistos trys pagrindinės „Windows 8“ versijos: „Windows 8“ ir „Windows 8 Pro“ bus skirtos asmeniniams ir planšetiniams kompiuteriams su x86 procesoriais, o „Windows RT“ – kompiuteriams ir kitiems įrenginiams su ARM architektūros procesoriais. Atskirai bus pateikta ir įmonėms skirta šios OS atmaina „Windows 8 Enterprise“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: