"Samsung Galaxy S III" skirta "Jelly Bean" pasirodys III ketvirtyje  (4)

Remiantis portalo "SamMobile" pateikta ataskaita, "Samsung" jau ruošia naujausią "Android" versiją "4,1 Jelly Bean", skirtą išmaniajam telefonui – flagmanui "Galaxy S III". Šaltinis teigia, kad sisteminiai bandymai yra baigti, taip pat jau ruošiama galutinė atnaujinimo versija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aišku, dabartiniai šio išmaniojo telefono savininkai "Jelly Bean", gamintojo teigimu, gaus tik III ketvirčio pabaigoje arba net IV ketvirčio pradžioje. Toks neapibrėžtas terminas susijęs su tuo, jog atnaujinimas vyks etapais, be to, dėl "Galaxy S III" skirto "Android 4.1" atnaujinimo dar reikės suderinti tam tikrus formalumus su "Google".

"Samsung" taip pat teigia, kad jie jau dirba prie "Samsung Galaxy S II" ir "Galaxy Note" skirto "Android 4.1 Jelly Bean". Atsižvelgiant į tai, kad abu telefonai iki šiol yra parduodami puikiai, tai yra logiškas žingsnis, kadangi "Samsung" nori matyti šiuose telefonuose naujausią, geriausią operacinės sistemos versiją.

Kalbant apie "Android 4.1", skitą išmaniajam telefonui "Galaxy S II", tai jam skirta naujoji Android versija vis dar yra testavimo stadijoje. Nežiūrint į tai, jog anksčiau Internete buvo pasirodę gandai apie sėkmingą testavimų baigtį, šaltinis užsiminė, jog oficiali "Jelly Bean" versija telefonui "Galaxy S II" gali būti ir neišleista. Tuo atveju, jei "Samsung" vis tik paskutiniu momentu nuspręs atsisakyti atnaujinimo šiam praėjusių metų flagmanui (nors jokių priežasčių tam nėra), vartotojai gali tikėtis sulaukti programinės įrangos rinkinio "Value Pack". Vis tik "Galaxy S II" telefonas kol kas dar yra labai paklausus, kadangi pardavinėjamas už sumažintą kainą, todėl mažai tikėtina, kad gamintojas neatsisakys planų išleisti atnaujinimą ir šiam mobiliam įrenginiui.

Analogiška situacija ir su „planšetofonu“ "Galaxy Note". Šiuo metu įrenginys taip pat sėkmingai testuojamas su "Android 4.1", tačiau jei apie "Galaxy S II" kalbama, kad šis telefonas atnaujinimą turės gauti ne anksčiau kaip IV ketvirtyje, tai apie "Galaxy Note" ir jam skirtą "Jelly Bean" kol kas nieko nežinoma. Tuo pačiu metu "Galaxy Note II", kaip tikimasi, bus pristatytas rugpjūčio 29 d., prieš pat parodą IFA 2012 (Berlynas, Vokietija). Atsižvelgiant į tai, jog "Samsung" savo naujieną skuba išleisti iki "Apple iPhone 5" anonso, tikėtina, kad antros kartos planšetės ir telefono hibridas debiuto metu gaus "Android 4.0 Ice Cream Sandwich". Nežiūrint į tai, šaltinis teigia, jog "Galaxy Note II" jam skirtą "Jelly Bean" gaus šių metų IV ketvirtyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: