„Windows 8 Enterprise“ galima parsisiųsti oficialiai ir nemokamai  (5)

Korporacija „Microsoft“ jau šiandien siūlo sužinoti visas operacinės sistemos „Windows 8“, kuri debiutuos spalio 26 d., galimybes. Kompanijos oficialiame puslapyje jau patalpintas šios programinės platformos „Enterprise“ versija, kurią galima parsisiųsti, įdiegti ir naudoti visiškai nemokamai. Vienintelis ribojimas – ši versija veiks lygiai 90 dienų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Windows 8 Enterprise“ pažintinė versija turi absoliučiai visas funkcijas, kurias gaus spalį pasirodysianti „Windows 8“ – „Microsoft“ nėra įdiegusi jokių saugiklių, kurie galėtų kaip nors vartotojus suvaržyti. Vienintelis dalykas, kuris pabrėžiamas kompanijos puslapyje – šios pažintinės versijos nebus galima atnaujinti iki mokamos „Windows 8 Enterprise“, todėl prieš tai teks iš anksto suformatuoti standųjį diską.

„Windows 8 Enterprise“ pasižymi visomis funkcijomis ir galimybės, kurios būdingos „Professional“ versijai, o kartu įdiegta ir daug malonių priedų, kurie skirti daugiausiai verslo klientams. Prie jų galima priskirti „Windows To Go“ funkciją (galimybė įdiegti sistemą į USB kaupiklį), taip pat „DirectAcces“ technologiją ir t. t.

Savo interneto puslapyje patalpinusi bandomąją „Windows 8 Enterprise“ versiją, „Microsoft“ leido aiškiai suprasti, iš kokių šalių programinės įrangos gigantas daugiausia tikisi klientų po „Windows 8“ debiuto. Tai galima matyti iš palaikomų kalbų sąrašo, kuriame, aišku, lietuvių kalbos tikrai nerasite. Tačiau čia bus anglų, prancūzų, vokiečių, italų, ispanų, japonų ir netgi kinų (kiek keistokai atrodo rusų kalbos nebuvimas). „Windows 8 Enterprise“ prieinama tiek 32 bitų, tiek ir 64 bitų, o aktyvuoti kopiją galima iki pat 2013 m. rugpjūčio 15 d., jei tik nuspręsite su šia operacine sistema „pasižaisti“ kiek vėliau.

  • Parsisiųsti Windows 8 Enterprise Evaluation versiją: nuoroda (reikalinga registracija)
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(15)
(0)
(13)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: