„PayPal“ atkeliauja į „Windows Phone“  (0)

Viena didžiausių ir populiariausių internetinių atsiskaitymo sistemų „PayPal“ pagaliau atkeliauja ir į „Windows Phone“ operacinę sistemą. Naujoji programinė įranga, kuri yra suderinama su „Windows Phone 7.5“ ir aukštesnėmis platformos versijomis, „Windows Phone Marketpace“ internetinėje parduotuvėje pasirodė šių metų rugsėjo 4 dieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau pirmasis programos leidimas pasižymi visomis svarbiausiomis funkcijomis, o ateityje žadama dar daugiau naujovių.

Niekam nenuostabu, kad naudojantis „PayPal“ programėle, kuri pritaikyta „Microsoft“ plėtojamai „Windows Phone“ operacinei sistemai, galima atlikti pinigų perdavimus bei juos gauti bet kuriuo metu. Taip pat įdiegta galimybė valdyti savo sąskaitą tiesiai iš išmaniojo telefono, o esant reikalui, galima patikrinti sąskaitos balansą, peržiūrėti atliktas pinigines operacijas ir t. t. Programinėje įrangoje įdiegta ir kita įdomi funkcija „Local“, leidžianti surasti asmenis esančius netoliese bei priimančius atsiskaitymus „PayPal“ sistemoje.

Bent jau kol kas naujoje „Windows Phone“ programėlėje nerasime NFC atsiskaitymo galimybės. Vis dėlto, programinės įrangos kūrėjai teigia, kad ši funkcija atsiras iš karto, kai tik tam bus poreikis. Visi norintys išbandyti „PayPal“ programėlę, ją nemokamai gali parsiųsti iš anksčiau minėtos „Windows Phone Marketplace“ internetinės parduotuvės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(1)
(0)
(2)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: