Pristatytas fotoaparatas "Canon EOS 6D"  (0)

Bendrovė „Canon“ pristatė EOS serijos skaitmeninį veidrodinį fotoaparatą EOS 6D. Teigiama, jog tai lengviausias pasaulyje DSLR fotoaparatas su pilno kadro CMOS jutikliu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis modelis yra įvadinis pilno kadro „Canon“ gaminių serijoje, taip pat, pirmasis EOS serijoje, kuriame įdiegta „Wi-Fi“ ir GPS ryšio įranga. WiFi ir GPS suteikia galimybę papildyti užfiksuotus kadrus jų vietovės duomenimis bei perkelti juos belaidžiu ryšiu į kompiuterį ar išmaniuosius telefonus. Modelis dydžiu ir svoriu panašus į EOS 60D.

Fotoaparate EOS 6D įtaisytas naujos konstrukcijos 20,2 megapikselių pilno kadro CMOS jutiklis. ISO diapazonas siekia 100–25 600 (galima išplėsti iki 50–102 400); įdiegta naujoji vienuolikos taškų automatinio fokusavimo sistema, DIGIC 5+ mikroprocesorius. Naudojant ją, fokusuoti galima iki EV-3, kuris prilygsta mėnesienos apšvietimui.

Taip pat fotoaparate įdiegtas "tylusis" režimas, leidžiantis fotografuoti neatkreipiant į save dėmesio, Vienos ašies elektroninis gulsčiukas, matomas vaizdo ieškiklyje arba skystųjų kristalų ekrane, padeda užtikrinti reikiamą horizonto padėtį nuotraukoje. Belaidžiu ryšiu nuotraukas galima perkelti į išorines laikmenas, paskelbti socialiniuose tinkluose, tarkime „Facebook“ ir „YouTube“ bei spausdinti belaidžiu ryšiu veikiančiais spausdintuvais.

Filmuotą medžiagą ir nuotraukas galima peržiūrėti su DLNA standartu suderintuose didelės raiškos televizoriuose. Be to, prijungus fotoaparatą prie išmaniojo telefono, galima jį valdyti ir nuotoliniu būdu – reguliuoti fotografavimo nustatymus, fokusuoti, nustatyti išlaikymo funkcijas ar peržiūrėti užfiksuotus kadrus.

Naudodamiesi EOS 6D esančia GPS duomenų registravimo funkcija, fotografai gali sudaryti išsamesnį duomenų rinkinį apie nukeliautą maršrutą, kurį peržiūrėti galės su „Map Utility“ programa.

144,5 x 110,5 x 71,2 mm matmenų ir 770 g svorio naujasis modelis yra nepralaidus dulkėms ir vandeniui, o iš dalies magnio pagamintas korpusas užtikrina vidaus įrangos apsaugą. Fotoaparate įmontuotas  7,7 cm (3,0 col.) skystųjų kristalų ekranas „Clear View“. Elementų laikiklis BG-E13 suteikia galimybę prijungti papildomą maitinimo šaltinį.

Pagrindinės EOS 6D ypatybės

  • Pilno kadro 20,2 megapikselių jutiklis.

  • Svoris 770 g.

  • Didžiausia ISO vertė 25 600 (išplečiama iki 102 400).

  • 11 žingsnių automatinio fokusavimo sistema, reaguojanti iki -3EV.

  • GPS duomenų registravimo funkcija.

  • Dokumentų perkėlimas ir nuotolinis valdymas „Wi-Fi“ ryšiu.

  • Filmavimas „Full-HD“ raiška.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: