"Samsung" atideda lanksčių AMOLED ekranų serijinę gamybą (Video)  (2)

Iš P. Korėjos atsklidusios žinios praneša apie ne itin linksmą įvykį – kompanija "Samsung" susidūrė su lanksčių ekranų organinių šviesos diodų (OLED) pagrindu gamybos problemomis, teigia interneto portalas "TechReport".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol kas neaišku, kokios tiksliai problemos užpuolė elektronikos gigantą, tačiau šaltiniai tvirtina, jog visa tai susiję su tinkamos produkcijos kiekiu. Šis parametras yra dar labai žemame lygmenyje, kad būtų galima kalbėti apie pilnavertės tokių ekranų serijinės gamybos pradžią.

Aišku, niekas iš vartotojų dėl to labai jaudintis neturėtų. Jei "Samsung" specialistams pavyks iki 2012 m. pabaigos susidoroti su sunkumais, tai maždaug 2013 m. viduryje dienos šviesą pamatys pirmieji išmanieji telefonai su lanksčiais ekranais. Pavyzdžiui, tai gali būti ketvirtosios kartos "Samsung Galaxy S" mobilieji telefonai.

Priminsime, jog "Samsung" yra viena iš lanksčių ekranų su organiniais šviesos diodais lyderių kartu su japonų kompanija "Sony". Maždaug prieš metus korėjiečiai su neslepiamu optimizmu žiūrėjo į ateitį, žadėdami mums lanksčių išmaniųjų telefonų eros pradžią dar 2012 m. 2011 m. gruodį kompanija netgi demonstravo vaizdo klipą, kuris demonstravo lanksčių AMOLED ekranų galimybes. Taip pat praėjusių metų gegužės mėnesį paviešino daug žadančią žinutę – "Samsung" partneriai labai susidomėję revoliuciniais mobiliaisiais įrenginiais...

Rodės, jog technologija tuoj tuoj pasirodys rinkoje serijinių gaminių pavidalu. Tačiau šioms džiaugsmingoms prognozėms ir drąsiems pareiškimams nebuvo lemta išsipildyti, kadangi išmaniųjų telefonų su lanksčiais AMOLED ekranais atidedamas mažiausiai iki 2013 m. II pusės.


 

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)