"Windows 8" naudotojus pasitiks atsinaujinęs "Skype" (Video)  (6)

„Windows 8“ operacinės sistemos startas nenumaldomai artėja. Vis dėlto, „Microsoft“ korporacija belaukdama oficialaus starto ir toliau intensyviai darbuojasi, siekdama, kad naujoji platforma turėtų kaip galima geresnį suderinamumą su tam tikra programine įranga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent vakar kompanija oficialiai pranešė apie praeitais metais už 8,5 mlrd. JAV dolerių įsigytos „Skype“ programinės įrangos atnaujinimus „Windows 8“ operacinėje sistemoje.

Oficialiame tinklaraštyje skelbiama, kad naujasis „Skype“ pasižymės puikiai pritaikyta vartotojo sąsają tiek staliniams kompiuteriams, tiek įrenginiams su lietimui jautriu ekranu bei turės atnaujintą pradinį langą, kuriame bus pateikiama visa svarbiausia ir dažniausiai naudojama informacija. Taip pat pabrėžiamas ir paprastesnis skambinimas į kitus telefoninius tinklus dėka modernesnės ir atnaujintos skaičių klaviatūros.


Įraše minima ir tai, kad „Windows 8“ operacinėje sistemoje „Skype“ nuolatos veiks kaip foninis procesas, tačiau visiškai nenaudos baterijos energijos, todėl efektyviai galės būti naudojama tiek planšetėse, tiek nešiojamose ar staliniuose kompiuteriuose. „Windows 8“ savininkai iškarto pastebės ir atnaujintą pranešimų apie žinutes ar skambučius sistemą.

Kitaip sakant „Skype“ programėlė turės pilnavertę integraciją su visomis „Modern UI“ funkcijomis ir galimybėmis, o visi norintys atnaujintą programinę įrangą nemokamai galės išbandyti jau nuo spalio 26 dienos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(2)
(0)
(2)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: