Po akcijų išpirkimo, „Dell“ ruošiasi pristatyti naujus produktus, kaip kad „Project Ophelia“  (0)

Mes rašėme, jog kompanijos „Dell“ akcijų išpirkimo klausimas jau beveik užbaigtas ir po jo kompanija žada visą seriją naujų produktų, taip pat visiškai atnaujinti asmeninių kompiuterių, nešiojamųjų kompiuterių ir verslui skirtų kompiuterių serijas, taip įgaunant pagreitį rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį kartą pranešama apie „Project Ophelia“ kišeninį priedelį, kuris kainuotų viso labo 50 JAV dolerių. „Ophelia“ naudotų „Mobile High-Definition Link“ (MHL) jungtį gauti energijai ir pasikrauti jūsų televizoriuje, bet jam energiją būtų galima tiekti ir USB jungtimi.

Įrenginys turi integruotas „Bluetooth“ ir „Wi-Fi“ bevielio ryšio technologijas, o primenant tai, jog jį varo „Google Android 4.1” operacinė sistema, prijungti klaviatūrą, pelę, ar kitaip išplėsti šio mažylio galimybes būtų paprasta. Šio priedelio esmė - bet kokį ekraną paversti į kompiuterį.

Analitikams kalbant, jog „Dell“ keičiasi, tai ir vyksta. Kompanija vis labiau panašėja į IBM, tačiau galimas daiktas, kad gigantui bus suteiktas paskutinis šansas. Su panašiais projektais, kaip kad „Ophelia“, bei atnaujinta asmeninių kompiuterių serija, „Dell“ bandys viską apversti aukštyn kojomis. Situacija dabar tokia, jog ne verslui skirtų produktų segmentai „Dell“ neša tik nuostolius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: